“Een familiebedrijf in hart en nieren. Dat is Armando Farina… wij zijn Armando Farina. De drie broers hebben een visie en blijven trouw aan onze roots.Met de hulp van onze partners veroveren we vanuit Italië, Frankrijk en Spanje heel het Middellandse Zeegebied.

Professionaliteit, een persoonlijke service en klantvriendelijkheid zijn onze troeven. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen.”

Paolo & Roberto Quaglia
Zaakvoerders

WIE ZIJN WIJ?

INLEIDING
Armando Farina is het enige Belgische onafhankelijk kantoor dat zich uitsluitend bezighoudt met de verkoop van ferrytickets. We verkopen overtochten over het gehele Middellandse Zeegebied.
Door samenwerkingsakkoorden met verschillende rederijen kunnen we beroep doen op een brede waaier van leveranciers. We hebben dus voor iedere klant wat wils.

Dankzij onze jarenlange ervaring, kennen we de markt door en door, en spelen we moeiteloos in op de behoeften van onze klanten. Doorheen de jaren hebben we een vertrouwensrelatie opgebouwd met onze partners en rederijen, wat de service alleen maar ten goede komt. Naast de klanten die rechtstreeks contact opnemen met ons, zijn er ook verschillende reisbureaus die beroep doen op onze diensten.

SERVICE

Klanten kunnen rechtstreeks bij ons terecht. Telefonisch, per mail of bij ons op kantoor helpen wij iedereen graag verder. Op zeer korte tijd stellen we een vrijblijvende offerte op, volledig afgestemd op de wensen en eisen van onze klant. Gaan ze akkoord met de offerte, vragen we een voorschot. Wanneer het volledige saldo betaald is, sturen we de tickets, per mail of post, naar de klant.

Onze persoonlijke aanpak en klantvriendelijke tarieven zijn onze kenmerken. Doordat wij zelf mee in het bedrijf werken, en niet alleen maar een naam zijn op het contract, weten we wat er leeft bij ons cliënteel. Als tussenpersoon van rederijen en klanten kunnen we hier heel gemakkelijk op inspelen.


Ferry, overzet- of veerboot? Farina maakt het verschil!